Дните, когато съседите избираха помежду си домоуправител, вече отминаха.

Лицата от нашите кооперации не разполагат със знанията, правомощията и времето да се грижат за етажната собственост. Този тип домоуправители нямат и екипи от експерти. Това е и една от причините за упадналото състояние на жилищните площи на територията на България.

С всеки изминал ден собствениците предпочитат да се доверяват все повече на професионалисти, които управляват  многофамилните жилищни площи по европейски стандарт.

 

Нищо чудно, че все повече хора избират да се доверят на професионалисти да се грижат за етажната им собственост. Тази тенденция е засилена в цяла Европа и е доказала в практиката от повече от 20 години, че фирмите могат не просто да се справят с всички изисквания, но и да добавят стойност към работата си с оригинални проекти. Функциите на домоуправителя отдавна не се свеждат до това да плати тока за стълбището и асансьора.

Професионалистите залагат на индивидуални проекти и развитие, така че хората да имат комфорт не само между стените на собствения си апартамент, но и в общите площи и около сградата.

Избирайки нашите услуги, си гарантирате не просто някой да поеме ангажиментите ви – подарявате си креативни идеи от хора, които ще ги превърнат в реалност. Ще станете приятели не само с нашия екип, но и помежду си.

  • Оставете на нас бюрокрацията и се насладете на свободното си време
  • С нашата грижа винаги ще се прибирате в уютна и приветлива сграда
  • Спестете време и пари – ние ще създадем качествен и стегнат бюджет и ще избираме само продукти с най-добро съотношение между качество и цена
  • Възползвайте се от нашето ноу-хау за управление на собствеността

Create your account

error: Content is protected !!