Абонамент

5лв.
ОСНОВЕН ПАКЕТ
 • • Домоуправител
 • • Касиер
 • • Мениджър
 • • Техническа поддръжка
 • • Оператор
6лв.
ПЪЛЕН ПАКЕТ
 • • Домоуправител
 • • Касиер
 • • Мениджър
 • •Техническа поддръжка
 • • Оператор
 • •Отдел „Проекти“
 • •Юридически консултации

Обявените цени са с ДДС и важат за апартамент.

 

Основен пакет

Пълен пакет

1. Частен домоуправител

➢  Регистрация според закона в районните общински регистри

➢  Изработване на правилник за вътрешния ред и стриктен контрол за спазването му от всички обитатели

➢  Отговорност за организацията и провеждането на общи събрания на собствениците с протокол за всяко от тях

➢  Изготвяне на юридически издържана документация, която да гарантира изпълнението на взетите решения.

➢  Юридически контрол върху изпълнението на приетите решения

➢  Възможност за съхранение на документация по желание на клиентите

➢  Представителство пред различни доставчици на услуги и обществени институции; водене на официална кореспонденция, изготвяне на протоколи, извършване на огледи

2. Мениджър на входа

➢  Консултации със собствениците и разработване и на индивидуален годишен бюджет според конкретните нужди

➢  Изготвяне на график за посещенията в етажната собственост и поставяне на обявления. Непрестанен мониторинг с цел по всяко време всичко да е изправно и в добър вид. Моментално отстраняване на повреди и неизправности

➢  Непрекъсната финансова отчетност пред собствениците за приходи, разходи и задължения

➢  Събиране на оферти за плануваните ремонтни дейности

3. Касиер на вход:

➢  Посещения на място в удобен за обитателите часови диапазон за събиране на таксите 

➢  Възможност за плащане на месечните задължения по банков път или чрез системите на EasyPay и EPAY

➢  Реален отчет по всяко време за наличните суми, събраните пари и разходените средства

➢  Заплащане в срок на сметките за комунални услуги – ел. енергия, вода, топлоенергия, почистване и задълженията към доставчиците на други услуги

➢  Създаване и поддържане на задължителен фонд „Ремонти и обновления“ според изискванията на общото събрание                       

 4. ПОДДРЪЖКА

➢  Редовни огледи за изправност на осветителните тела в общите части и подмяна, когато се налага

➢  Координация на отстраняването на аварии и спешни ремонти

➢  Организиране на обезпаразитяване - дезинфекция, дератизация и дезинсекция както в общите части, така и в мазетата

➢  Технически прегледи и проверки на функционалността на съоръженията в сградата

5. Оператор

➢  Входиране на сигнали

➢  Консултации

➢  Координиране на дейностите спрямо техния приоритет

6. Юридически консултации по ЗУЕС

➢  Съдействие от опитни юристи на фирмата за всичко, което касае етажната собственост

➢  Юридическа подкрепа при сключването на договори и осигурен контрол по изпълнението и гаранционното обслужване

➢  Събиране на задължения от некоректни платци при заявка от ЕС

7. Отдел Проекти

➢  Безплатно изготвяне на проекти за междублоковото пространство. Включва различни елементи на зона за отдих - масички, пейки, барбекю.

➢  Търсят се спонсори за монтирането на детски площадки, беседки и други съоръжения при желание

➢  Управлява разходването на средства от европейски фондове за енергийна ефективност, както и от фонд за облагородяване и озеленяване на между блокови пространства

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Услуги

Етажната собственост се превръща в приятно място! Не просто управляваме вместо вас – даваме ви спокойствие. Вашето добро настроение е нашата оценка.

Домоуправител

Какво става, когато домоуправителят е човек от входа? Някой губи голяма част от своето време на първо място. Съседът трудно може да остане неутрален при възникване на спор – на второ място. Замисляли ли сте се колко е трудно да се взимат решения, когато голям процент от живеещите във входа са наематели? И най-важното – кой разполага с достатъчно време да се грижи за общите пространства, да обмисля и реализира проекти?

Етажната собственост се превръща от досаден проблем в хубава тема за разговор с наемането на професионален домоуправител. Той осигурява спокойствие, нови решения и контрол в разходите.

Как се избира домоуправител според закона?

Ако не сте сигурни как точно се избира домоуправител, то е важно да знаете, че всички условия са част от закона за управление на етажната собственост. Без значение дали това е някой съсед или фирма за управление на имоти, той всъщност е изпълнителния орган. (Ако съседите са депутати, той е премиер). Процедурата по избор на домоуправител е с гласуване на Общо събрание и има мандат от 2 години. Ако не си изпълнява задълженията съвестно, отново събранието може да го отстрани предсрочно. Когато мандата на домоуправителя е към края си, се избира нов. Когато до изтичането на периода за управление не е избран нов, то старият продължава да изпълнява тези функции докато се стигне до решение.

Мандатът на един служебен домоуправител може да бъде от 1 календарен месец до 2 години. Договорът с нас предвижда лесно прекратяване без допълнителни разходи под формата на такси и неустойки, за разлика от останалите фирми за домоуправители. За да се „освободите“ от услугите ни е достатъчно да подадете едномесечно предизвестие. Всичко, което върши фирмата, е  изцяло прозрачно за собствениците.

Задължения при управление на етажната собственост

 • Организира общи събрания и изпълнява всички решения от него
 • Отговорен е за спазването на вътрешния ред
 • Изготвя пълен план на необходимите ремонти и преустройства в сградата
 • Регулярно представя отчети за дейността си

В задълженията на професионалния домоуправител влизат още редица задължения, свързани с поддържането на изрядна документация, добър външен вид на етажната собственост и техническата поддръжка. Възлагат се и отговорности при възникване на различни ситуации, както и юридически задължения при договаряне с разнообразни фирми от името на собствениците. Дейността му е полезна при управление на имоти под наем.

Домоуправител
Мениджър
Касиер
Поддръжка
Оператор
Юридически консултации
Отдел Проекти

Запознах се и се съгласявам с Политиката на лични данни.
Чрез изпращане на съобщение през контактната форма, Вие се съгласявате да ни предоставите Вашите лични данни. Ние използва Вашите лични данни, само и единствено с цел връзка с Вас и отговор на запитването Ви. За информация, моля, вижте страница Политика на лични данни

За нас

Мислете извън клишетата с нашия млад и амбициозен екип! Намираме нови посоки заедно и ти даваме креативни идеи за подреден и функционален вход. Различни и свежи, ние създаваме и реализираме проекти, с които да се чувствате у дома. С професионален домоуправител за вашия вход ще усетите разликата – грижите ви ще намалеят и ще се чувствате по-доволни от мястото, в което живеете.

Съседите се превръщат в приятели с професионален домоуправител. Напрегнати ситуации не съществуват, защото всички конфликти и проблеми са забравени. Предлагаме решения, не просто управляваме правилно етажната собственост! Контролираме до всеки детайл тяхното изпълнение вместо вас – както външни фирми, така и останалите жители в сградата.

Успяваме без проблем да съберем задълженията от всички за фонд „Ремонт и обновление“. Управляваме ефективно бюджета и отдаваме приоритет на най-важните нужди. Имате сигурен представител пред институциите в наше лице. Отношението ни към проблемите в етажната собственост е професионално – никога няма да игнорираме и най-малките забележки.

Винаги знаете точно как се харчат парите ви!

Дните, когато съседите избираха помежду си домоуправител, вече отминаха.

Лицата от нашите кооперации не разполагат със знанията, правомощията и времето да се грижат за етажната собственост. Този тип домоуправители нямат и екипи от експерти. Това е и една от причините за упадналото състояние на жилищните площи на територията на България.

С всеки изминал ден собствениците предпочитат да се доверяват все повече на професионалисти, които управляват  многофамилните жилищни площи по европейски стандарт.

Нищо чудно, че все повече хора избират да се доверят на професионалисти да се грижат за етажната им собственост. Тази тенденция е засилена в цяла Европа и е доказала в практиката от повече от 20 години, че фирмите могат не просто да се справят с всички изисквания, но и да добавят стойност към работата си с оригинални проекти. Функциите на домоуправителя отдавна не се свеждат до това да плати тока за стълбището и асансьора.

Професионалистите залагат на индивидуални проекти и развитие, така че хората да имат комфорт не само между стените на собствения си апартамент, но и в общите площи и около сградата.

Избирайки нашите услуги, си гарантирате не просто някой да поеме ангажиментите ви – подарявате си креативни идеи от хора, които ще ги превърнат в реалност. Ще станете приятели не само с нашия екип, но и помежду си.

 • Оставете на нас бюрокрацията и се насладете на свободното си време
 • С нашата грижа винаги ще се прибирате в уютна и приветлива сграда
 • Спестете време и пари – ние ще създадем качествен и стегнат бюджет и ще избираме само продукти с най-добро съотношение между качество и цена
 • Възползвайте се от нашето ноу-хау за управление на собствеността

Почистване и поддържка на етажна собственост

Метене, дезинфекция, мокро измиване, забърсване и почистване на прозорци. /Oферта след оглед./

Партньори

„Доведи приятел“

ПРЕПОРЪЧАЙ НИ!

А НИЕ ЩЕ ТЕ ВЪЗНАГРАДИМ!

Нашата цел: да отговорим на изискванията ви и да оправдаем гласуваното доверие.Ние не разчитаме на великолепни маркетингови стратегии, а на доволните клиенти и тяхната препоръка. Обожаваме обратната връзка, защото така измерваме качеството си и знаем какво очаквате от нас (и винаги намираме начин да ви го предложим).

Понеже обичаме да връщаме жеста, даваме възможност и на вас – нашите позитивни клиенти, да спечелите допълнителни доходи с минимални усилия. Ето как:

Стъпка 1: Сподели със свои познати добрия си опит с нас и ни дайте възможност за среща с него. Останалото ще свършим ние!

Стъпка 2: Ще извършим безплатен оглед и ще организираме общо събрание, където ще се представим и ще подготвим индивидуална оферта.

Стъпка 3: Ако ние сключим договор, ти взимаш 100 лева. Точно така – наш сътрудник ще изплати сумата след успешна сделка. Нашето „Благодаря“ включва пари.

 

Запознах се и се съгласявам с Политиката на лични данни.
Чрез изпращане на съобщение през контактната форма, Вие се съгласявате да ни предоставите Вашите лични данни. Ние използва Вашите лични данни, само и единствено с цел връзка с Вас и отговор на запитването Ви. За информация, моля, вижте страница Политика на лични данни

Новини

Контакти

Запознах се и се съгласявам с Политиката на лични данни.
Чрез изпращане на съобщение през контактната форма, Вие се съгласявате да ни предоставите Вашите лични данни. Ние използва Вашите лични данни, само и единствено с цел връзка с Вас и отговор на запитването Ви. За информация, моля, вижте страница Политика на лични данни

Create your account

error: Content is protected !!