Безплатна консултация
МОЯТ ВХОД

За нас

Безплатна консултация

Бързи сме! Удобни сме! Пестим ценно време и пари!

Димитър Апостолов,

УПРАВИТЕЛ

Димитър Апостолов
Управител на ТопВход

Доста години обикалях и живях в централната част на Европа, докато развивах бизнес за един от големите български холдинги. Работата ми често се свеждаше до това да посещавам множество локални адреси. Това, което ми направи най-силно впечатление всеки път, когато пристъпвах прага на някоя жилищна града, било то чисто нова или на 50-60 години, бе, че всяка входна врата бе поддържана и красива, без значение от възрастта си. След като премина през нея, в лявата част винаги имаше малка масичка със столче, някое цвете или по една или повече картини. Входовете винаги изглеждаха уредени, поддържани и функционални.

Прекарах в чужбина общо 6 години. Работата ми беше свързана с това да координирам и проверям екипи от хора, които посещаваха клиентите си на домашните им адреси. Когато се върнах отново в България, реших да се поразходя отново из столичните блокове, като за цел си бях поставил по 10 на ден в различни квартали. За съжаление разбрах, че състоянието на сградния ни фонд е в изключително лошо състояние. И то не само на старите панелни сгради, но и на новите жилищни кооперации. Винаги съм бил добре запознат със Закона за управление на етажната собственост, защото това е и било един мой ангажимент през годините. Законът ни навърши 10 години през 2019 г. и смея да твърдя, че не е особено уреден. Все пак, асоциацията ни на частните домоуправители натиска сериозно в промяна и подобрение на законовите норми.

Причината за завръщането ми на родна земя е, че ние живеем на най-доброто място и винаги съм знаел, че един ден ще се върна в България. Виждайки цялостното състояние на сградите, в които живеем, бе моментът в който си казах – „Да трябва да направя нещо! Но не просто услуга, а комплексна такава, от която пазарът ще има нужда и с която мога да помогна на много хора, живеещи в режим на етажна собственост“.

В последствие събрах екип от специалисти и заедно се мотивирахме да създадем услуга, от която биха имали нужда нашите бъдещи клиенти. С времето успяхме да помогнем на много хора да заживеят в едно по-уредено жилищно пространство. Успяхме да преобразим много домове, надхвърляйки очакванията на нашите клиенти, които обикновено са много скептични, когато стане дума за услугата “Професионален домоуправител”. Изключително съм щастлив, че обратната връзка с всеки един наш клиент е гладка и че ни приветствате всеки път с усмивка, и ни изпращате с добри пожелания. Бих искал да използвам тези редове, за да Ви благодаря, защото Вие правите работата ни удоволствие!

Благодаря Ви!

 

Нашият екип

Justin Hammer

FOUNDER & CEO

Jessica Jones

DATA SCIENTIST

Barbara

DEVELOPER

Rebecca

UI / UX DESIGNER

Jason Roy
DEVELOPER
Katherine

SALES & MARKETING

John

SYSTEMS ARCHITECT

Natasha

CUSTOMER SUPPORT

Имате въпроси? Свържете се с нас

Безплатна консултация

*телефон за нови заявки за услуги

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
МОЯТ ВХОД