Безплатна консултация
МОЯТ ВХОД

Платформа “МОЯТ ВХОД”

Безплатна консултация

За нас е изключително важно да предоставяме на клиентите си само най-качествената услуга и да се стремим тя да е в крак с технологиите. Нашето желание е всеки от Вас да има постоянен достъп до всички движения в касата, да вижда всяка постъпила или похарчена стотинка – КРИСТАЛНА ОТЧЕТНОСТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ! Благодарение на нашия опит, ние анализирахме нуждите и желанията на живущите и постигнатият резултат е изцяло дигиталната платформа с име “МОЯТ ВХОД”. Тя е достъпна от менюто в нашия уебсайт. Намира се в горния десен ъгъл.

След като сте станали веднъж наши клиенти, ние ще предоставим на всеки един апартамент в съответната жилищна кооперация пълен клиентски достъп до услугите на дигиталната платформа. Там ще имате възможност да наблюдавате бюджета на Вашата сграда, дали съседите са си платили месечната вноска, предстоящи и текущи ремонти. Вече няма да Ви се налага да сте си у вас, когато нас служител дойде да събира месечната такса. Ще можете да я заплатите онлайн, използвайки дебитна или кредитна карта. Тъй като за нас от ТОП ВХОД е от първостепенно значение състоянието на сградата Ви, платформата предлага и възможност за подаване на сигнал за проблем (изгораля крушка, неработещ асансьор, счупено стъкло и др.). Нашите служители наблюдават платформата нон-стоп и ще се свържат с Вас, когато е подадена заявка за възникнал проблем.

Друга важна характеристика, на която желаем да обърнем специално внимание е онлайн гласуването по въпроси, свързани с кооперацията. То ще Ви спести ценно време и няма да изисква физическото Ви присъствие на събрание. Позволява Ви да гласувате и взимате решения само с няколко клика! Резултатите от всяко едно гласуване ще бъдат достъпни като архив.

Ние се стремим да усъвършенстваме всеки един аспект на платформата и затова ще се радваме, ако сте наш клиент, да ни дадете фийдбек относно нейните функционалност и какво смятате, че трябва да се подобри, добави или премахне! Нашето мото е: Бързи сме! Удобни сме! Пестим ценно време и пари! Платформата “МОЯТ ВХОД” е олицетворение на всичко това – лесна и бърза за използване, без да заплащате допълнителна такса за нейното използване. Тя ще е Вашият дигитален професионален управител, до който имате достъп 24/7!

  • Кристална отчетност. Имате възможност да проверите всички постъпили суми и всяка похарчена стотинка в реално време;
  • Мониторинг на плащанията на съседите Ви;
  • Следене на касовата наличност и натрупаните средства по “Фонд ремонт и обновяване”;
  • Сигнализиране за проблем;
  • Ще имате възможност да актуализирате състоянието на имуществото Ви;
  • Онлайн гласуванe;
  • Заплащане на такси с дебитна/кредитна карта;
  • И още много!

Имате въпроси? Свържете се с нас

Безплатна консултация

*телефон за нови заявки за услуги

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
МОЯТ ВХОД