Безплатна консултация
МОЯТ ВХОД

Защо да изберете Топ Вход?

Безплатна консултация

Комплексно обслужване на етажна собственост

Добре е да знаем разликата между различните видове фирми, занимаващи се с управление на етажна собственост в България! Над 98% от фирмите в този пазар се занимават единствено и само с услугата “Домоуправител”. Останалите под 2% обслужват комплексно сградите.

Нека Ви обясним разликата. Като фирма от втория тип, Топ Вход се грижи не само за събирането и разплащането на Вашите сметки. Изградили сме инфраструктура и сме създали голяма партньорска мрежа, благодарение на което можем да посрещнем всички нужди както на сгради, строени в началото на миналия век, така и на мащабни затворени комплекси, въведени в експлоатация в последните години.

 

Бързо и лесно управление на процесите във Вашата сграда

Топ Вход е бързо развиваща се високо технологична компания. Всичките процеси на дейността ни са напълно автоматизирани и синхронизирани помежду си. И това важи не само за процеса на управление на сградите, но и за дигиталната платформа, която сме създали за Вас. Нейната функционалност е първа по рода си в България и Ви дава възможност да наблюдавате и управлявате всяка една част от процеса, случващ се в сградата Ви. (можете да прочетете повече за нашата платформа ТУК).

Един от основните ни фокуси е бързата реакция, когато клиент се свърже с нас. Като живущи в многоетажни жилищни кооперации, разбираме от каква важност е проблемите да се отстраняват максимално бързо. В крайна сметка нашият дом е нашата крепост и тя винаги трябва да е в изправност. Можете да се свързвате с нас по телефон или по имейл, както и през платформата ни. Гарантираме бърз отговор и отстраняване на проблема за часове.

 

Индивидуален подход според Вашите нужди

За нас е изключително важно да познаваме всеки един тип населена етажна собственост индивидуално. Когато представител на Топ Вход посети Вашата сграда, той ще знае всеки един детайл относно нея и както ще се убедите с времето, а може и вече да сте се, ако сте наш клиент, то ние знаем поименно всеки един от Вас. За някои това е топла връзка с клиента. Ние го наричаме индивидуална работа и подход. Все пак, ние също така сме и приятели с всички Вас!

Всеки един обект под наша юрисдикция получава пряк отговорник, който лично се занимава с казусите и управлението на сградния фонд. Запознат е индивидуално с всяко събитие и с отношенията между съседите. Зад него стоят структурирани звена, които отговарят за всеки един отделен аспект от работата, уреждането и поддръжката на етажната Ви собственост.

 

Бързи сме! Удобни сме! Пестим ценно време и пари!

  • Съдействие 24/7 365 дни в годината;
  • Индивидуален подход;
  • Винаги информирани за всичко случващо се в сградата;
  • Изцяло оборудвани с иновативни и модерни софтуери за работа;
  • Широка инфраструктура, която спомага за навременното остраняване на всеки един възникнал проблем и за цялостното управление и поддръжка на сградата и околоблоковото пространство;
  • Цени за всички допълнителни дейности по-ниски от пазарните, защото работим с партньорски фирми;
  • Кристална прозрачност за постъпилите и изразходвани финансови средства; 
  • Без обвързващи договори!

*телефон за нови заявки за услуги

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
МОЯТ ВХОД